<3

Dont dream your life. Live youre dream!!!


In da backe!!

Eller inte. Har åkt skidor och nu sitter jag på toppen och dricker varm choklad!!! Mummms!! Ska nog snart ut igen. Inte jätte mysigt direkt, det snöar regnar och blåser som in i håvetet!! och snön e som att åka i vit sorbe! Men är man i Åre så är man!
Brbb


Natti natti små turturduvor!!! <3

Dröm fina drömmar!!!!


magkänslan

Det finns inget/ingen man kan lita på mer än sin mage! magen+jag= bff!!!! Who else?
om något någonsin känns konstigt, fel eller dåligt. fråga alltid magen. magen finns alltid där och den har alltid en åsikt! rättare sagt, den har alltid RÄTT åsikt. det e ju inte så att den pratar direkt ba:
- nej Alexandra, detta är int erätt! jag är din mage och jag säger att detta är fel!!!
- okej, tack så mycket magen, du är min bästa vän!
nae, skulle inte tro det va?!?!
Det är mer en känsla man får, man kan få magknip eller bli yr, de två grejerna är tecken på att något är fel! när man ska göra något som är bra tvekar man int ens! then you just go whit the float!!!

Internet buggar!!!

Har tyvärr inte kunnat blogga på nåra dar pga av att mitt internet har buggat sönder!! Men nu sitter jag i sebbes sedda å chillar. Har åkt skidor en Hernell dag med han nu!! Trött efter det e jag!!! Haft sjukt kul med han!! Första åket ramlade han 5 ggr!! Haha nog fail bu Sebbe!! Snart kommer pappi å hämtar mig, då ska vi köpa nya googles till miga!! Najjs 😃 men..... Bye for now babes💝


I'm here!

Efter 9 timmar i bilen har jag äntligen kommit fram till Åre! suttit och lyssnat på musik hel tiden! Haha snart ska vi ut å köpa liftkort! imorn blirre skidor med privattränare, tisdag träffa Sebbe och skidor! sen e det skidor för hela slanten! najjs vecka!!!!!
C jao
in tha stuga :D

Im a kock!!!

haha!
idag bjussade jag på mdidag! lagade potatismos med stekt falukorv! mums!
gjort lite inställningar på min iphone! inte kollat på malodifastivalen faktist!
har inge mer att blogga om så..... see yao!

25 februari

ska ducha nu! najjs! tvätta håret och mysa! sen packa till imorn :/ dagen har vart lång, hunnit med mycket........!
hejdå!

JAG VILL OXÅ!!!!!

Jag vill oxå vara på gbg horseshow! Har alldrig varit där och vill åka diiiiiit!
Skulle va GRYMT kul asså!
lixom... istället för att gå på mässorna, kola på tävlingarna och shoppa sitter jag som en soffpotatis här hemma i sthlm! seeeeeegt!

love ya!!!

Nu ska jag dra å kolla på bilar! Ska kanske ut på stan lite?! Sen blire soffpotatis men nåt gott, eller jag vat int eriktit! Haha
Brb bbys!

godmorgon gottfolk

Packa idag resa imorn.
Åre...... here I come!!!!!!!

ni e bannemej AWESOMEEE!!!

Eller e det jag som e awesome????
Aja skit samma, alla är awesome!!!!!!
Men idag har jag faktiskt väldigt många läsare! Glad!!!! Tack alla som läser!

botskämd, bra eller dåligt?

Att bli kallad bortskämd, ska det vara  en komlimang eller något negativt??
Ok, ingen vill väll bli kallad bortskämd men om man tänker efter kan det ju vara en bra grej oxå!
Alla vill ju ha mycket pengar! Kunna köpa vad man vill, göra vad man vill osv. Och med bortskämd menas ju att man får mycket saker. Men sakerna måste ju föräldrarna betala för! hajar ni vad jag försöker säga?
Om någon säger att du e bortskämd betyder det att folk tycker att man har mycket pengar att köpa mycket saker för! Och det kan ju inte vara något dåligt!?!
Så tank på det nästa gång ni säger det eller hör det så kommer vi ett steg närmare en bättre värld!!!

tja bloggäään

e helt slut!
en dag i stallet drar verkligen på krafetrna! iaf om man sk apacka hö påsar till....... ca 40 hästar och ponnyer! som tyr var fick duktig ajag och Elise en grym belöning! vi fick rida! två busiga ponnyer som behövde gå!!!
sen va jag ute och gick med Messina i en halvtimme, travade och skrittad bredvid Mikhaela som red barbscka! myyyyysit! stackrs Elise fick bara gå brevid! haha
så efter 7 timmar i stallet med fullt ös e jag sjuukt trött!
hajdå bbys!!!!

vart e mitt "<3" ???

blir så himla avundsjuk! läser typ varje dag på nellies blogg att hon sak vara med sin kille! sitt älskade hjärta! men varte mitt hjärta??? jg avill oxå ha kille! men det verkar inte finnas nån snygg snäll 98/99! och en liten åsikt om "alla hjärtans" dag! jag har varit singel i nu..... aa jag vette fan hur länge jag vart singel på alla hjärtans dag! men det borde finnas en ag som heter typ forever alone dagen eller nåt! jag vill oxå bli hyllad!senaste alla hjärtans dag satt jag i soffan ( SJÄJV) och frossade chaklad! najjs asså.  det var lixom jag <3 mac book air!
men aa... nu återgår man till konversationen med brorsan.
- villken konversation???
- har ingen aning asså! den som inte finnns kanske!
im waiting for uou guys!!!!

våren är här!

nu e detäntligen vår! solen lyser längre, det blir varmare, hästarna får vårkänslor och jag med!
har ni tänkt på en grej?? när det e vinter längtar man bara till sommaren! på sommaren/ hösten längtar man efter vintern osvosv... dete lite konstit men det e så!

ledit imorn!

nu e det sportlooooov! ska träffa kompis efter att jag tagit blodprov!
ridningen gick bra! hoppade bana på 70 cm! ska tävla 80 den 11 mars! tagga!
brb!

in da school now!

what does't kill ou make you stronger!

its true !

when nothing goes right.... go left!

iphone in my.....

IPHONE IN MY HEART HAND!!!!
äntligen kom min iphone 4! den kom i ett gullit paket i posten! så har ställt in den och fixa och trixat! men nu e det coolt!
saken e bara att jag bytt från kontantkoert till abonemang men jag hade pengar kvar på kontantkortet och det går inte att överföra så nu har jag ett tillfälligt nummer tills jag tagit slut på pengarna! mitt nya nummer är : +46763068668!!
grymt va!!?!
so now im on my iphone! haha

@ lexis place!

har blivit TOTALT utskälld av thea för att jag..... aa vet fan inte varför!
men  as glad för lilla lexis skull.....!!!
hejdå bbys!

a big A for me!

idag på jumpan skulle vi visa upp våra danser vi gjort till en låt som heter seek bromance. jag och tre andra hade tillsammans jort en dans! and guss what!!!
i got an A!!! så jjävla stolt asså! hahah
dansa e kul men jag föredrar att.........

tjooo blogg!

im happy! det blev pizza till lunch i skolan! fettich gott asså! sitter på klubben med thea lexi philip gustav och eddie! shiiilll! hade matte nyss! dete fett wieeerd! aja ses ikväll!

läxor.nu!


i da schoolish!

ska snart börj asvnska lektion! på rasten kollade jag och en kompis på vääääärldens bästa video! länkar sen! ok tjarå börjar nu!
pöss pöss!

inläggen kommer på rullande band.....

idag var en heeeelt underbar dag! började med att jag spelade tennis, match! vann!!!!!!!!!
sen drog jag till stallet och ryktade messina. hon var otroligt lugn och det känndes som om hon litade på mig! flummade lit emed tjejerna tillas Marielle kom. då fick jag rida lit erunt gallop bara. messina e en väldigt speciell häst, svårriden och sådär. så eftersom det var först agången jag red henne tog vi det lite lung så att jag fick känna lite på henne. hon e underbar! lyssnar och e lagom känslig!!!! love to you bby! sen kom pappa och jag red phantom i ridhuset. började med att skritta fram ut eså att han skulle komma igång lite! väl inne i ridhuset gick det grymt! övade på tempoväxlingar, avsaktningar och igångsättningar! han lyssnade fint! har anmält mig till ÖR hoppningen nu, 70-80 cm! känns bra asså!
JAG VET ATT NI FLESTA INTE ÅRKAT LÄSA HELA DETT ATRÅKIGA INLÄGG MEN VILLE BARA SÄGA DET FÖR ER SOM E EINTRESSERADE! HAHA. ROLIGARE INLÄGG KOMMER!!!! PROMISS! <3

modet???

känner mig lite förvirrad nu!
vissa säger att modet nu är pastell. men vissa säger att det är neon! man vill ju alltid följa modet men det e lite svårt när man int evet vad modet är!!!! så hjälp mig. vad e modet nu! pastell eller neon?
puss! // Alexandra

ponnyakuten

har precis kollat klart på ponnyakuten. missade den så var tvungen att kolla på datan! en grej jag märkt de säger mycket är hur viktigt det är at hästen och människan är en flock, att människan är hästens flockledare och trygghet! det har jag tagit åt mig mycket av!!! vad tycker ni om ponnyakuten och vad den ger till oss tittare?
jag tycker ponnyakuten är grymt bra och väldigtgivande. det man hör försöker man ju göra när mn själ rider, lastar eller vad man nu görpuss och hej leverpastej!

:C

e inte direkt på toppenhumör nu....!
första dan och jag har redan en taskig kommentar. det e fan inte sjysst! och du som skriver kommentarer bakom anonymt.... du ska bara veta jag tar inte åt mig. jag och min mamma går på modell för en dag nu och inte för 3 år sen!
här e iaf jag med mina urban ears, vänta ska bara fota haha.
inte jätte vackra bilder då men.....

i väntan på mamma......

vi ska ut och byta mina urban ears! fick ett par rosa i födelseagspresent men ska byta till en annan färg! bild kommer då!!!!

18 februari!

nu e jag hemma. har sjuuuukt tråkit! eftersom det e första böoggdan ska jag försöka sprida den lite!!!! haha
har bara en fråga! om man inte gillar någon, ( alltså verkligen inte gillar ) måste man låtsas att man gillar den eller vara supertrevlig???
asså egentligen inte. om man inte gillar den så gör man inte. så varför låtsas?! visst man ska vara snäll mot alla och vara så trevlig man kan och blablsbla..... men ibland går det inet! ibland kan man inet hålla det inne.
om jag VERKLIGEN inte gillar någon brukar jag inte vara otrevlig, utan jag brukar bara ignorera. undvika ögonkontakt och bara låtsas som om den människan inet finns!!!!!!!!

första seriösa inlägget!

tjoo allihoppa.
det blev en tidig morgon idag! drog till hedda. åt vifflor och fixade lite med bloggen!!! och TILLSLUUUUT såå fixade vi det! stooooltaaaaa! haha.
känner mig på grymt bra humör nu. det e snart sportlov och på fredag..... då händer det grejor alltså! det kan jag lova! haha :D imorn blirre ridning och träffa Donya. kanska blir lite shopping.... vem vet


hej alla!

hej mitt namn e Alexandra.
I denna blogg kommer jag gör allt för att just DU ska trivas och tycka den e bra.
Jag kommer helt enkelt skriva om mig själv. Vad jag har på hjärtat och i hjärnan. Lite häst lite mode mycket liv, tankar och funderingar! Hoppas DU kommer trivas här på alexandramarlevi.blogg.se!

RSS 2.0