You go girl!

Hold your head high and your middle finger higher.
Bitches.


Morsning korsning

Här kommer fler bilder från igår!!!


Gårdagens party look!!!


hello!

God morgon! hur mår ni idag? Jag mår undrebart iaf, sak på fääääzt idag med goaaa tjejor!! nu har jag NO ocg ska bygga en pasatbro!!! Min e as grym!! ahhah nu måsta jag dra! more updat laaater!!!

Utelåst😒

E utelåst nu. Det kallar vi najjs....eller gör vi..? Kom nyss hem och dörren e låst. Ingen öppnar när jag plingar. Åsså har jag uppnår min maxgräns på mobilen. Kan alltså inte ringa fram till nästa månad vilket e väldigt snart! Så nu sitter jag i trapphuset och väntar på att nån ska komma och öppna för mig! Har sms:at men ingen jävel svarar😒 aja. Tur att man har mobilen iaf!!


29 mars

Tja blöggen! Läget? Här e det bra. Skola nu snart slut?!?! Drar till stallet och hälsar på fölket idag! Det blir la najjs! Imorn e set partty för hela slanten som gäller! Imorn ska det typ bli runt nollan. Seeegt!! Pöss pöss


blir man glad eller blir man glad?!?!?!?!

Så fort an komme rin på blogg.se ser man en massa kommentarer, 5 st!! Där jag typ gråter av lycka,, alla e sååå snälla! Oxå ser man en kommentar där det är en fråga om jag är model!!! Tack för den sötis fast nej, det är jag tyvärr inte!! ;)
sen kollar man statistiken! Alltid lika spänande.... :) igår typ 40 pers som kolat in MIN blogg!!! Jag beundrar er som läser min blogg!!! Det ska ni veta!!! Och det bästa av allt är att statistiken hållit sig uppe även idag ocg faktiskt de flesta andra dagar oxå!!!!! Det är vad jag kallar lycka!
Respekt for you and respekt for me!!!!!!

Tja blogään!!


My name is Karleocka


goa tjejer!!

Vart med goa tjejer idag! Thea och Lexi <3 Drog till fältan och pröva lite bh:ar.............. haha Sen satte vi oss å prata i rondellen då jag så finaste Donya!! Då kom hon och hennes snälla kompis Fillippa och vi typ snacka i e timaa elle nåt sånt!! Konstiga som man e! Aja sen var de tvugna att gå och thea med så Lexi å jag drog till my hous och glufsade i oss mackor,,,,,, Sen var även hon tvunge att dra till sin dans :( så nu sitter jag här i soffan och yssanr på deppmusik DRIIIV!!! Imorn blirre shopping med samam gamla goa tjejer, dagen ska bli bättre än nån annan och livet skall levas på höög nivå!! Nån gång i veckan drar jag till stallet, längtaaaar!!! Tårta att bjuda haha
Fest på fredag,,,, det blir la najjs!!!! och som ni märkte skrevs bloggens första gästboggning av Thea Helmerson! HAff på henne!!!
you guys make my day girls!!!!!!!!!
Ful nytagen bild! Men,,,,,, bjud på den!!!!

thea här!°

hej på er!
thea här.
sitter i skolan med Lexi och Alex! grymt nice med långrast.
efter skolan ska jag typ va med några och vi ska köpa köttbullar och äta typ? aja, berättar om det i morgon. (slog vad med några..) ska hem och laga middag sen, fyfan. jag fungerar inte i ett kök. lärde mig nyligen hur man kokade pasta.... Lol! därför mina föräldrar tvingar mig till det... haha!°
Nu ska vi ha svenska, boring!
min outfit kommer senare.
pussar och kramar

Dagens today!!


kan det bli mycket roligare??


stan

Att inte kunna träna har verkligen varit skönt! Klart jag saknar de och så men all fritid man får asså,, den e helt obeskrivlig! Kunna dra ut på stan med kompisar, hänga efter skolan och fika! Det har jag inte gjort på länge asså. Denna skada var som tur var ingen skada med tillräckligt stor för tt jag inte skulle kunna göra det mesta! haha
Känner mig mer utvilad och lever livet. Tar det som det kommer!
Från en vardag där man varje dag kommer hem från hård träning, fysträning eller tennis träning, sedan stressa med läxorna... Till att hänga med skolkompisar, göra läxor och ta en härlig nattsömn! Missat mycket under dessa dagar men även tagit igen en hel del!! Säger bara det asså!
Men snarte det dags att börja träna igen. Stygner ska bort på fredag, då kan jag börja träna upp knät så attd et blir starkt! Sen e det bara att sakta men säkert börja komm igång med det hetsigare livet! Ska bli najjs det oxå asså!
LIFE IS LIFE, I DON'T CARE WITCH I HAVE!!


Monday look


On da toilet haha

Bildisar från skolan!!!


26e Mars 2012

In skol nu!! Ska på bio idag med skolan ska se isdraken. Vi har läst den boken!! Haha set kommer bli ad kul att se filmen för det är typ världens konstigaste scener! Typ en tjej som suger på en koller örsnibb! Och en kille sim spionerar på en naken brud hahah!😉


Lite allmän fakta bara!

Jag har nyss köpt ett awesome iphone skal från nät butiken jag tipsade om!! LOVE YOU DADI!!!
Min mormor och morfar e här nu! ska äta här :/
bloggen får vila ett tag!!!
Stay strong bitches!!!!!
love ya!!!
här kommer skalet jag köpt!

Iphone skal!!

Har hittat en nät butik där man kan köpa iphoneskal! Och de är jätte snygga det finns många olika skal med glitter, diamanter, olika figurer och allt!! Ska fråga pappa om jag får köta ett NU!!!
butiken heter:  www.jbutiken.se
kolla in den!!!

my words

LIFE ISN'T ABUOT FINDING
YOURSELF,
LIFE IS ABOUT CREATING
YOURSELF!

glöm inte sommartiden allihoppa!!!

Haha, glöm inte att ställa om alla klockor där hemma! Nu e det nämligen sommartiden som gäller!! Living in the now!
image description

godmorgon!

denna dag ska jag försöka göra grym. Men först läxor läxor och ännu mer läxor :(
Sen kanske jag drar på bio med sköna människorn Känner verkligen att jag måååste se på Hunger spelen!!! Den verkar sååååå bra asså!!! Nån som har saett den?
image description

some true words!

If you're real you're not perfekt!
If youre ferfetk you're fake!

saryyyy :(

me mår inte riktigt bra :( så uppdateringen kommer vara i princip 0 fram tills kvällen!! hoppas ni förstår!!
puss!! ;)
image description

oooojjj!!

herregud vad kanstigt det blev!! alla å ä och ö blev wierd bokstäver! på hela bloggen! shit vad har hänt? kan man göra nåt? nån som vet?

HERREGUUD!!

Sitter och kollar på nyheterna om klädesbutiken ZARA. Den har länge varit en av mina favvoafärer men nu,,,
Nu hör jag att personalen där blir behandlad som skit. De blir trackaserade och tvingas jobba övertid, annars får de inte jobba kvar!!! HEEEEEELT SJUUUKT!!! Ingen ska väll behöva arbeta på övertid och absolut inte bli kickad för det. Börjar undra om det ens är lagligt :O
De säger att de som jobbar där får magsår av stress och mår dåligt av alla trackasserier. Att personalen gråter när de kommer hem och att nästan alla som arbetar på ZARA går till psykologer!!! Men de arbetar kvar p.g.a att de behöver pengarna!!
Det är inte rätt att behandla människor så! Och speciellt inte om de personerna är de som hjälper än! Det är ju cheferna som är taskiga. fy asså,,,,,,, nu har jag n heelt annan syn på ZARA! Jag förstår varför Personalen inte ler!!


planer:

.................................................................................................
.................................................................................................!
image description

Kommentera om ni fattar

When life gives you lemon it wants you to eat it!


Jag kommer bli ett svullo!!!

Sjit asså. Har inte tränat på typ 5 dar och det kommer inte bli något nästa vecka heller pga mitt knä! Och nu när jag har så mycket tid fikar jag med kompisar eller mamma typ heeela tiden! Före har det inte gjort något eftetsom att jag tränat så mycket men nu..... Haha
Jag kommer bli ett svuuulllooo!!!!
Puss


F.M.L

Jahapp!!! Då får man höra att det är spökövernattning i stallet typ imorn! Kan man vara med??? - Nej, för jag kan inte GÅ!!!! SHIIIIIIIIIIIIIT ASSSSSÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!! FML!

mitt drömresemål

Fick en fråga om vad mitt drömseremål var!
Och svaret på det är att jag faktiskt inte vet. Det finns många platser jag skulle vilja besöka men jag har inget sånt drömresemål! Skulle va kul att åka till: Thailand, Hawaii, New York ( dit ska jag snart! ), Australien, Kreta........... Och en massa najsiga platser!!!!!!!
Tack för frågan!!!!! <3
image description Lisa på muffin!!! <3

Jaooo!!

Vart på muffin med sötaste Lisa!! Pratade om..... Secrets
Tjockade mig med en varm choklad med grädde och en choklad muffin!! Mumms!och nu eftersom att blogg.se appen dampat kan jag inte ladda upp de underbara bilder jag tagit 😒
Men om ni följer mig på insta gram kan no se en av dem!! Resten kommer upp på bloggen när appen lugnat ned sig!!!


Slut på idéer!

Nu e det så här att jag har helt slut på idéer. Och bag vill lixom i te tråka ut er med en massa korta ointressanta i lägg!
Så jag har bestämt mig för att ni ska få hjälpa mig! Ni skriver vad ni vill att jag ska skriva om. Det blir ju asgrymt!! Och ingen kan klaga på att det var tråkig uppdatering eftersom att alla hade en lika stor röst i det hela!!! Haha!!!
Skriver om Vaaad som helst!! You guys choose how mutch you want to read!!
Byeeeee! Nu ska jag ut å fika! Undra hur det kommer gå med mitt lilla ben............
Puss å kram


träffa Lisa!

Efter skolan ska jag dra til Stureplan å träffa Lisaaaaa! Ska typ ta en fika!!! NAJJS!!! Love you Lisa!!!! Big sis!!!
senare kommer lite outfit bilder på Ingen mindre än .......... THEAAAAAAAA!
image description

Nu har jag instagram!!

Så följ mig: alexandramarlevi heter jag!!


Bloggar jag läser:

Skriver dem i ordning. Alltså den jag diggar mest först och då vidare.
1. Always KENZAS!!!
2. Ponnysanning
3. Nellie Berntsson
4. Nicolai Hollesen
5. Ponieriders
6. Majarudolfsson
Och nåra till. Typ bara andra kompisars!!


true words!


ABOUT THE "REKLAM"

Nu kanske ni har märkt att det är en konstig liten logga högst upp på bloggen! Och den vill jag gärna att ni klickar på! Det är nämligen reklamen jag lagt ut!!! Och varje gång någon klickar in på den får jag typ lite lite pengar! Så klicka på den många gånger! haha
Ni kan kontakta mig om ni oxå vill tjäna pengar! Då hjälper jag er!!!!!!!!!!!! 

21a mars 2012

började denna undrbara vårdag som det visade sig att det skulle bli med en sjukt rolig musik lektion, vi typ häll på med våra datorer (som vi sått av skolan! Mac book Air!) med garage band, vi gör typ egna låtar. Lägger in loops och sedan sång och sådant. Så,,, det var en chill lektion. Sen matten och den ska jag inte prata så mkt om då inget speciellt hände! På linchrasten satt jag och mina goa vänner och myste i solen. Underbart asså! Fille hjälpte mig att fixa reklam här på bloggen, så att jag kan tjäna some money! Inte så mycket med lite iaf! NAJJS!!!!
Efter skolan drog jag och mammsi till MOCCO och fikade! En chokladboll och cola blev det för mig!
MUUUMMS!!!



Nu drar jag till doktorn!!

Hoppas alla ni har haft en lika i underbar dag som jag. Hittills iallafall!!
Pöss pöss!! Hihi


next: skola!

nu drar jag snart till skolan!
puss på er!
image description

internet mobbning!

Tänkte snacka lite deepshit om internetmobbning och lite sånt!
Jag har ej drabbats av någon mobbning eller sådant och det är jag glad för° Men några av mina nära har tyvärr drabbats av det!
folk som skriver taskiga saker e riktiga nolifers! De har helt enkelt för mycket tid så de har inte bättre för sig ön att försöka göra sig till och verka coola, och skriva taskiga saker!! Gå ut och gör något av ert liv säger jag bara! Och ni som blir utsatta för sådan skit, var starka och bry er inte! Ta inte åt er av skit för då blir ni skit!
Ju mer dem spottar på dig desto snabbare kommer du blomma!


Dagens knän!

Can you see the diffrence???!??!?


Nationella proven i matte

Är nu avklarad! Var as lätta frågor men knät gjorde lite ont! Ny e det snart so. Ska typ redigera våra reklamfilmer! Najjs!! Thea checkar när jag skriver!! Hon tycker nog det är intressant!! Haha lol!!!
Hejdå korvungar!!!


svar till Hedda!

Hedda ville att jag skulle ladda upp en bild på hur såret ser ut nu med tyvärr kan jag inte det! Eller jag kan ju men jg har ett stort plåster över det så...... SRY HEDDA!!!!!


att rida olika hästar!

Att rida olika hästar kan både vara bra och dåligt. Om man rider olika hästar lär man sig att hantera olika hästars olika sätt att bete sig. Samtidigt får man aldrig ut lika mycket av träningen eftersom att man först måste ta reda på hur man ska jobba hästen, sen när man tagit reda på det, först då kan man börja rida på riktigt!
Rider man en och samma häst hela tiden vet man hur just den hästen fungerar och hur man ska ta itu med de olika saker den hästen hittar på. Jag rider endast Phantom, en c-ponny jag ibland kallar Pante!
Han är världens bästa ponny och jag älskar honom. När man rider honom måste man vara totalt vaken då han ibland gör lite som han vill, det är det som är bra med att jag bara rider honom, för då kan jag arbeta vidare med det som inte gick så bra förra träningen och göra det bättre! Istället för att rida en ny häst och få andra problem med den!!!
Sammanfattning: Det är bra att att rida  olika hästar då man lär sig hantera olika hästars egenskaper, pigga, slöa, busiga eller hästar med egen vilja. Men det är bättre att rida samma häst då man lär sig hantera den bättre!!!
som ni ser gillar Pante att vara ute mer än inne!!!! hihi

JAG HADE VISST HEEELT FEL...

Och det var inte ett roligt fel! Jag var lixom tvärsäker på att våren äntligen var här!! Men nej, idag snöade det lixom! Och snöväder är inte vad jag kallar vår :(
Men lixom.... en hel vecka var det soligt och as varmt, sen bara sådär så snöar det och är allmänt grått ut!
Jupp,,, det var vad jag hade att säga nu!!!!!!!
image description

JUPP!

Då sitter man här i soffan och undrar vad livet ska göra med än. Vad ska hända härnäst? Något roligt får man jue hoppas! Men man vet aldrig, det ör ödet som bestämmer.
hahah riktigt tidsfördriv inlägg där asså :D

Steg för steg

Man tränar för att tävla, och man tävlar för att vinna!
Det är svårt att träna hårt och bli bättre och bättre. Och sedan inte få visa upp det!! Genom att tävla, tycker jag, att man lixom får tillbaka något för allt slit! Har man tränar mycket får man resultat och de visar sig på tävlingar!! Har man tränat hårt går man resultat som förhoppningsvis är en vinst!


Hola senioritas


Foton

Japp!!


Vad ska man göra nu då???

Vad ska man göra när man e hemma och handikappad??? hmmmmmm.....
  • kolla facebook
  • kolla bloggar
  • blogga
  • äta frukost
  • titta tv
jaa..... det e väll det man kan göra haha! Och all det har jag gjort! hihi
Då blir det väll spela på iphone då.... :)

MIN HEMSKA NATT

Hade en hems natt asså! Precis när jag skulle somna och låg i sängen bärjade bedövningen släppa och jag ficks kit ont i knät! Det lixom pulserade och värkte och gjorde skit ont! Sen när jag äntligen somnade vaknade jag igen vid typ 12 på natten. Jag störtgrät. Pappa kom in och bar mig till toalleten då jag ej kunde stödja på benet. Asså fy fan, jag bara grät och grät och grät. Helt sjukt asså! Jag trodde aldrig attd et skulle göra så ont asså. Mamma följde med mig ut till sofan för att sova där. Jag grät fortfarade hysteriskt. Mamma lade sig bredvid mig och jag tog 2 st alvedon för att milda smärtan. Till ca 2 på natten låg jag och bölade, sen somnade jag! Nu ligger jag i soffan och tittar på tv. Var inte diekt i skolskick asså. Har fortfarande ont men inte lika!!!
Puss och Kram
BTW, ska jag ladda upp en bild på hur såret såg ut igår???
image description

shisse vilken dag asså!

Det börjar med att jag oc hSandra drar till stallet för att rida uteritten klockan 10!
Allt går bra vi rider till ängen och jag Annie och sandra skulle galloera på fakstrecka, jag ramlade av då Phantom sköt upp baken och drog ned huvudet fär att äta! Men det gick bra, gjorde inte så ont!!
Sen skulle vi gallopera upp för en backe, då blir Phantom och Maxim duperpigga och skenar upp för hela backen, Både Sandra och jag försöker allt vad vi kan för att få stopp på våra galet tävlande skenande hästar!!! Men vi lyckas inte så vidare bra om man säger så....! Helt plötsligt ser jag att vi kommit ut mitt på en asfaltsväg och jag drar i ena tygeln för att komma tillbaka till stigen, fortfarande i okontrollerad gallop. Men då visar det sig att vägen var snor hal och Phantom går omkull. Han lixom ligger ned på sidan ocg såklart ramlsr jag av!!! ( Igen )
Jag bli skit skraj och börjar störtgråta, sedan kollar jag på mitt knä och ser att det gått hål på buxan ocg det blivit ett köttsår, en typ köttbit hänger ut!!!! Då får jag paaaaniiiik!!!! Efetr ett tag kommer resten av gruppen upp för backen och leaderm hoppar av. Hon försöker lugna mig och så!!! Jag blir upplyfen på en annan häst då jag inte kan röra knät. Sandra A, ledaren ringer afetr någon som kan hämta mig och någon som kan rida hem Pante.
Tillslut kommer stall personalen Mikaela, Frida och Hedda ut ur bilen. Frida sitter upp på Pante ( som jag kallar Phantom ) medans Mikaela och Hedda hjälper mig in i bilen. Vi åker till stallet för att hämta mina saker sedan direkt till astridlindgrens barnakut mottagning.
Asså jag säer bara att jag inte skulle klarat mig utan Hedda! Även fast hon inte gjorde så mkt praktiskt sätt var hon till enorm hjälp!!!!! Tack sötis älskar dig! Och alla i gruppen som sms:ade och frågade hur jag mådde! Puss på er alla!!!
Efter typ 4 timmars väntan blir jag ihopsydd med 6 stygn av en assnygg läkare haha!!!
Nu får jag inte rida elle rspela tennis på 10-14 dar! seeeegt!!!! Jag kan inte böja på knät och får inte belasta det!!!
Tänker hela tiden på hur mycker värre det kunnat gått! Alla kunde ramlat av och lef´gat på sjukhus och hästarna vatit i himlen på grund av brutna ben!!!! :(
det var min helt underbara dag!!!!

ute och sprungit!

Har nys vart ute och sprungit med papap. Blev en härlig runda längs starndvägen!
Nu måste jag fixa i mitt rum ocj plocka lite inan "gästerna" kommer! haha
blir kanske inte jätte mycker mer update fetrsom de kommer!!!
pussimage description

Fixat brynen! Blev rätt bra faktiskt!!

eller vad tycker ni????

haha, så sant asså!!!


Vaken och naken haha

Nu är jag vaken! Festen igår var kul!! Pratade om typ världens konstigaste saker! Haha
Idag blirre skräckfilmskväll. LÄSKIGT!!!!
Ligger i sängen och tittar på Miami ink samtidigt som jag läser! Sjukt jobbigt. Vi har som läxa att läsa till sida 168 i en bok och jag är på sida 114 typ 😁😖
Idag blir en sk familjedag tror jag. Ska typ ut och äta brunch eller når snart!!😃 kanske stallet och goa människor!!
Pante ska ryktas Messina promeneras bloggen uppdateras. Sååå det blir fullt upp som vanligt låter det som...!!!
Puss alla söta 💙💜💚


Nu har jag fått tillbax mitt vanliga nummer!!!💜

Nu efter typ 1 månad har jag fått mitt vanliga nummer till iphonen!! Så nu e mitt nummer det vanliga : 0706339799
Jippi! Är as glad!!!
Glöm inte ni som ska komma på lördag. Hihihi 😜


tagga fest imorm!

Joa. Imrn blir det fest ute på djurgården. Det blir la najs! Får se till att ha på mig nåt rigtigt fint! haha!
hmmmm... undrar vad.....
image descriptionimage descriptionimage description

känner mig duktig!

Kör en liten punktforms grej på vad jag gjort idag!
  • skola, träffa kompisar
  • cykla supersnabbt till stallet
  • hoppa för Ellinor, gick as bra! phantom skötte sig utmärkt!
  • smörja
  • rukta messina i 45 min!
  • ner i skåpe och kolla på dunder stressade människor, haha
  • cykla hem!!!!
image description image description

vofflor till middag!

blir det för mig! inte så normal middag men vääääldigt gott! uppdaterar mer snart!
pussimage description

Messina igår!!


Mer outfit bilder


Dagens outfit!!


15/3 - torsdag

Närmast på chemat står skola.
Sen blirre hoppträning för Ellinor! Najjs
Hoppas p att få vara ute på paddocken! Då blir ponnisarna glada!
Måste käka nu!
puss puss

OLD STUFFS

Hittade en del gamla bilder på mig så,,,,, tänkte visa dem för er <3

me waaaaant!!!!!

Ska så lätt köpa, önska mig dessa saker! de är lixom att dö för!:
rayband pilot solglasögon <3
jeans jacka från gina trico <3
ljusa lite slitna jeans! <3
vita höga converse in my <3
något snyggt iphone skal!!! <3

bild från tävlingen!

hehe
väldigt lågr n det b´var inte jag som bestämde höjd :( det var min tränare Anna-Carin! Fattar inte varför jag fick hoppa så lågt!!! men det ser ju ..... fint ut?!?!

Bäst och sämst på samma gång

Denna dag är både den härligaste och den jobbigaste dagen i veckan. Det bra är att vi bara har najsiga lektioner. Det lite jobbigare är att sista lektionen är jumpa och vi har styrka nu. Sen har jag tennis och sedan fys. Så tisdagar är lixom min starkis dag!!!
Men nu lyser solen på dagarna och det blir man pigg och glad av! Åtminstånde jag! ❤
ELIT BRUDAR!!


Tennis jao

Har vart i stallet en stund!! Drama där. Haha
Nu e man på tennisen och ser en kille leka med ett russin paket. Mogen man där asså! Aa måste dra nu ciao bbys!!💙💜💗💚❤💓💛🌟💋


Hoppa hopprep!!!

Jag och ds tjejer hoppar hopprep på rasten! Mogna som vi är haha!!!


Hihi 💙


Meer!


Dunderhärliga bilder från i lördags!!!!


godmorgon!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att svenskan ska börja!
iag  ska jag träffa Michan! Vu ska väll se till att hitat på nåt kul!
Pante ska promeneras Messina ska skötas om!
Sen blir det träna mig själv! Både tennis och fys träning! Utomhus idag oxå! Seeeeegt!
Kommer va helt död ikväll! Men imorn ska jag...... haha ska retas lite nu! berättar vad jag ska göra i ett annat inlägg!
Mohahaha
image description

Dunderhärliga bilder från i lördags!!!


ridning idag!

Den gick as bra! Berättar bara lite kort nu måste nämligen snart sova! Vet at det är tidigt men har vart så hil´mlans trött de senaste mornarna!
så,,, vi tränade övergångar! och det gick as bra! kande verkligen att min söta Phantom lyssnde!!! Red barbacka. Har nämlgen ridit rätt tufft!  Ska börja rida ute nu faktiskt! Det gillar Pante!!!!

det e vår nu!!!!

Och gaaash vad jag har längtat! På lunchrasten satt jag och mina vänner lixom ute och solade! Helt amazing asså, nu kan man komma till skolan i väst istället för dunjacka, utan istället för med leggings under jeansen! Solglasögon istället för skidgoogles! Det e sjuuukt!
När jag gick till skoln var det 6°C, sedan när jag kom hem kollade jag på termometern och att..........det var....... +12° C!!!! Najjs som fan asså!
Våren är här, å sprider frid goss Alex glädjen är stor, i en Alexs glada ögon syns den våren är här..........

tävlingen idag!

Förväntningarna var höga som berg, lika så med självförtoendet!
Nu vilar de båda på havets botten!

1408

Nu e jag hemma med Maja! Vi har nyss ätit lite bajs! Mumms.......
Nu e det skräckfilmstalm! 1408 ska vi se! Den e aaaas läskig!!

GIRLPOWER!!!

Det finns ett rykte som går runt som säger att pojkar är starkare än flickor.. Oh! snälla, kan du bära en bebis i magen i 9 månader? Kan du städa, laga mat och prata i t.e.l.e.f.o.n samtidigt? Kan du bränna din panna med locktången och inte klaga? Kan du gå hela dagen i klackar? Kan du gråta hela natten och sedan vakna upp nästa morgon som om allt är okej? Kom ihåg killar, tjejerna är bara hjälplösa tills nagelacket torkat. Sätt upp detta på din status om du är stolt över att vara tjej. ♥

MIN SOMMAR!

Sommaren 2012 ska bli en awesome sommar! Bättre än någonsin! Jag ska på världens bästa läger och träffa nya vänner! (Fler vänner )!
Vecka 26 kommer ni träffa mig på Grällstas ridläger! Den blir banhoppningslägret för mig! Rida varje dag och ha det awesome!!!
på detta underbara läger ska jag gå på!
Lära mig av mina misstag, ta varje dag som en lärdom och ha det awesome!!
Hoppas vi ses!

varför har norskar mössa istället för hjälm när de åker motorcykel?

Varför han norskar mössa istället för hjäöm när de åker motorcykel?
Jo, för de provade att släppa ned mössan och hjälmen från en skyskrapa. Hjälmen sprack, mössan höll!!!
hahahahahah

godmorgon världen!

Mina planer fick ni imorn så behöever inte dra dem igen! Eller.....??
haha nej skojja bara!
ikväll kommer massa roliga inlägg, och då menar jag faktiskt många för en gångs skull! hihi :D
Det blir bland annat lite faka om mig, har ju int eavslöjat så mkt om mig! Och då har jag en fråga till er, ska jag göra det i punkform eller i en löpande text när jag berättar om mig själv??? Sklle bli glad för tips!!!
nu ska jag lösa lite bloggar!

imorgon!

imorn blir en fullsmockad dag! Jag ska först träffa Fille eller Donya, ska gå på stan och ha roligt!!! Sen blirre tennistävling, hoppas jag vinner!!! Håll tummarna för mig!!! Mellan allt spektakel ska jag hyra två skräck filmer! Satsar på 1408 och Taken!!! 2 grymma filmer jag verkligen rekomenderar! sen hämtar jag och pappa upp jag Maja som sedan ska sova hoss mig! Vi ska mysa vid tv och titta på filmerna! Sen får vi se hur natten utvecklar sig!
Dan efter är det tävling som gäller! Det blir en L:B bana för mig! Hoppas på vinst där oxxå!!! Maja blir min hästskötare! Hon kommer stå för knopparna och lite mer!!! Snällaste Maja!!!!!
jao... det var mina planer! Vad har ni för spännande eller ospännande planer för helgen??????
JAG OCH MAJA ON DA PICTURE!!!!!

Love

💙💜💗💚❤💛🌟✨❕👊👍✌💋


Hello

Mo med tjejerna!!


awesome!!! <3


smink!

Idag tänkte jag skriva lite om smink, vad jag tycker gör, använder osv...!
Jag avänder inte så mycket smink till vardags! typ mascara, fyller i ögonbrynen och ibland consieler!
men däremot på fest och om jag vill ha lit ekul har jag rätt mycket!!! har nämligen varit hoss ett proffs och fått grymam tips!
Så här kommer ett par!
ÖGON: Man kan börja med en ögonskugga, jag som är blåöggd gillar lila! Visst funkar det att bara stryka på lila men vill man va festens ingla gör så här: en mörkare lila längst ut och en ljusare längre in, se till att färgerna smälter ihop så att det int eser konstigt ut! Sen en eyeliner. Jag använder lila då oxå! hehe. Sedan om man vill se vake noch pigg ut kan man dra en vit eyeliner på ungerögonlocker! Eller det är typ halvt inne i ögat! Aja ni som fattar fattar ni andra inte! Jag e int eså bra på at förklara heh. Sen mascaran! Jag använder Wigwam! Den e grym och inte jätte dyr!!! :D Mascaran kan mn lägga i olika lager för att få extra hållbarhet och längd! det är bra att sicksacka för att få förg ända in i roten!
Och för er med mörka ringar under ögonen eller röt vid näsvibbarna an en consieler vara bra! en consäieler är som en penna med brunkräm på, det är viktigt att man väjler en consieler med axakt samma färg som ens hud! annars ser det dumt ut!
HY: det finns många olika grejer man kan ha som täcke! man kan ha fondaition ( stavning ) brons puder, vanligt puder, brunkräm eller puder fondaition! Jag använder puder fondaition för det täcker bra och ser inte fake ut! Vad man än väljer är det viktigt att resultatet blit slätt och fint!
MUN: på munnen har jag antingen ett rosa läppglans eller ett typ brunt läppstift! Men det är helt upp till än själv vad man vill ha för färger! Tänk bara på er ögon färg!!!!!
love // Alexandra!!!

Världens skönaste asså!

Har nu världens bästa vikarie! Så fort man e klar med alla uppgifter får man typ va innne på fb! Fast jag bloggar istället! Så tack vare henne får ni ännu mer  inlägg att läsa!!! haha
Ridning sen! Hoppträning fär Ellinor!
c jao!

internationella kvinno dagen!

Idag är det inget mindre än internationella kvinno dagen! min dag alltså hihi lesson start

najtans tajtans!

nu sak jag lägga mig! jag erövrara mammas säng efetrsom att hon e ute med kompisar! Så om hon kommer bli förvånad när hon kommer hem och ska lägga sig, då vips ligger en sovande Alexandra där och mamam måst elägga sig i min säng!! mohahaha...
hör simorn alla goingar!

snart e detta fan sant! :/


i like you!!!

love you blogreaders! Ni e ba föör grymma!!! Och ni e många också!!! Love yao!!
keep it up girls!
so long gay boys!
( haha älskar den repliken!)
so long gayboys!

Blodprov!

Nu ska jag dra och ta blodprov!!
Har nämligen grym sovmorgon till halv tio! Som jag nu inte kan utnyttja 😲 men aja nu drar jag dit och sen till skolan!!!
Hejdå bbys
Här kommer en bild på sötisen jag var med igår!! Nehepp, blogg.se appen laggar så det går ej att publicera bilden! Men få får no den senare. Ska va med henne idag!!💜


Messina!!!

nu tänkte jag berätta lite om Messina!
Messian är min sköthäst! hon är en privathäst!
Messina är en storhäst, men liten! hon är 11 år! hon är väldigt speciell! Hon gillar nämligen inte andra hästar! så fort en häst bara går förbi henns box drar hon bak öronen och typ attackerar genom gallret! hon går inte i hage, då hoppar hon ur! hon går inte ens på sommarbete! Utan hon då står hon i box! Mariielle som är Messinas ägare har många gånger försökt att få Messina gå på sommarbete med andra hästar, men det har inte lyckats! En gång hoppade hon ur o gsprang in till sin box! int edirekt så normalt att en häst springer in från betet!!!! En annan gång när hon gick med en annan häst gick den hästen ned 15 kilo! Messina hade nämligen jagat runt den andra hästen så mycket att den gått ned 15 kilo!! haha stackars häst! ;)
Messina rids 2 ggr per dag eftersom att hon inte går ute. Endast hennes ägare hoppr hene då hon blir gaaaalet pigg! Men tydligen måste man fortfarande driva för att hon int eska vägra! skumt! Messina älskar människor och är jätte mysig, dock kan hon skrämmas väk uppe på ryggen! När man börjar sätta krav på henen och värkligen "rida" reser hon sig och blir bråkig!!! Hon är väldigt bestämd och vet vad hon vill!!!! Hennes medryttare rider dressyr och startar lite då och då, tävlar i hoppning gör endast ägaren Marielle.
Som skötare ryktar jag, smörjer, tvättar vattenkopp och krubba går ut ocg går och nån gång ibland rider jag henne!
i <3 Messina!!!

senare!

Fler inlägg kommer troligen senare ikväll! Nu måste jag göra läxor för veckan! Tråkigt men viktigt!
Ett inlägg om en onaturlig ovanlig sak!!! eller.... sak och sak!

topp nian!

Här kommer lite musiktips ur min stotify lista! Mina personliga favoriter!
  • Levels by Avicii
  • Krossa alla fönster by Maskinen
  • Hangover by Taio Cruz
  • Satan i gatan by Veronica Maggio
  • Stronger by Kanye West
  • Stereo hearts by Gym class heroes
  • Sean den förste banan by Sean banan
  • Välkommen in by Veronica Maggio
  • Someone like you by Adele

TUNG!


Tagga tävling!

Den 11 mars blirre äntligen tävling! Hopp ofc! Ska tävla L:C
Det blir en röd vit svart outfit! Känns säkert asså! Denna tävling ska jag vinna! Im the fucking champion!!!
OUTFIT:
Vitt: häst, byxor
Rött: chabrak ( john Whiteker ) om jag får skryta haha, tröja
Svart: säkerhetsväst, hjälm
Ska duck min lilla sk. skäcka ponny, han ska bli heeelt vit, FLÄCKFRI!, har fixat tävloingskötare!!! Najjs!
Nu pante, nu sak vi vinna!

najjjas!

var på kicks med mamma idag! Kollade lite najjs smink och sånt! Då märkte mamma att man kunde bli sminkad ich tipsad om vad man skulle använda och hur man skulle göra! Så i en timme blev jag sminkad, sjukt coolt med ögonen asså! Sen vart jag the sexy chic EVER!

OLYCKAN!

igår hände en sjuuukt obehaglig läskig sak!
Jag och min familj skulle åka skidor! Vi hade varit på en lite utflykt till ett coolt vattenfall och kollat på en iglo som var grymt cool! Bilder på den kommer senare. Sen skulle vi vända in på parkeringen och då.... kabooooom. vi gör en frontalkrock med en annan bil! Frontalkrock är att man krocket med fronten ( där fram på bilen ). Jag och troligen alla andr askjuts fram i väldig fart, pappa som körde får panik och börjar storgråta, en jävlans läskit syn att se sin pappa gråta!
måste dra nu men fortsättning följer......

At the liljeblads!!!!

Ska äta middag här som lite tack och lov middag!!! Det hände nämligen en rätt farlig olycka i min familj idag! Berättar mer senare!!!!!
C jao


ciao bbys!

slappar sönder nu! men det e jag värd tycker jag! har precis ätit frukost, det var gött!
sitter å chattar med goa ungar!! haha
nu ska jag tydligen på utflykt :/
brbb!

-

Dont dream your life, live your dream!!


RSS 2.0